Nooit meer wakker liggen

Ervaar het effect van hypnotherapie tijdens een hypnose sessie voor slaapproblemen en slaap weer de hele nacht, vanaf het moment dat je hoofd je kussen raakt.

Ervaar het effect van hypnotherapie tijdens een sessie voor slaapproblemen en slaap weer de hele nacht, vanaf het moment dat je hoofd je kussen raakt.

Boek tijdelijk met korting!

Online groepssessie nu voor slechts €19,50 ,
live groepssessie nu €39,50

Wat is hypnose

Hypnose is een natuurlijke staat van ontspanning en focus, waar we ook in het dagelijks leven regelmatig in verkeren. Ben je wel eens heel geconcentreerd ergens mee bezig, en had je niet door dat iemand je een vraag stelde? Of ben je diep in gedachten tijdens het autorijden en ineens besef je dat je al een stuk verder bent? Of ga je helemaal op in een film in de bioscoop waarbij je alle emoties meebeleeft? Dat zijn allemaal vormen van spontane hypnose. Hypnose is een staat van geconcentreerde aandacht gecombineerd met diepe ontspanning, waardoor je veel sneller informatie kunt opnemen en van je klacht of probleem af kunt komen.

Snel en makkelijk

Geen ellenlange therapie. Er zijn gemiddeld 3 sessies nodig om van je slaapproblemen af te komen

Veilig en effectief

Tijdens hypnose blijf je je bewust van het hier en nu, en zul je alleen dingen doen en zeggen die jij wilt

Ik slaap weer heerlijk, dat had ik niet durven hopen en zonder medicatie. Door de hypnose die Bente uitvoerde met aandacht, liefde wijsheid en kracht. Ik hoop dat er nog veel mensen geholpen worden ook voor andere problemen

Ervaringen van cliënten

Ik kwam met klachten wat betreft slapeloosheid.  Ik had al vanaf oktober slaapproblemen. Het begon met 1x per week toen meerdere keren, ik sliep goed in maar werd rond half 2 wakker en was dan klaarwakker de hele nacht, daardoor was ik overdag geprikkeld, huilerig en had in de avond koude handen en voeten. Ik kreeg van de huisarts slaapmiddel, maar dat was verslavend, en mocht daar niet te veel van gebruiken. Bente bood me een hypnose aan in februari 2022, wat ik niet kende, maar ze had tijd vrijgemaakt voor mij. Heel lief.
S avonds had ik opeens warme handen en voeten en voelde me slaperig, heel bijzonder, ik heb de daaropvolgende nachten heerlijk geslapen. Na 2 weken heb ik een versterkingshypnose gehad, daarna nog 2x. Je kunt je niet voorstellen wat dat met het onderbewuste doet. ik slaap weer heerlijk, dat had ik niet durven hopen en zonder medicatie. Door de hypnose die Bente uitvoerde met aandacht, liefde wijsheid en kracht. Ik hoop dat er nog veel mensen geholpen worden ook voor andere problemen.
 

Feya