Afspraak

Locatie

Voor de hypnotherapie behandelingen kun je zowel bij mij terecht in Gezondheidscentrum Mariahoek (in de binnenstad van Utrecht) als in mijn praktijk in Zuilen. 

 

Tarieven

Privé consult: €198,-

Een consult duurt gemiddeld 70 tot 90 minuten.

 

Online hypnotherapie programma voor PDS:  van €150,-  voor €75,-.

Om hypnotherapie voor meer mensen beschikbaar te maken tegen lagere kosten, is er momenteel een pilot bezig van mijn online hypnotherpie programma voor PDS.  Dit online programma is speciaal voor mensen met Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). In de toekomst gaat deelname aan het online behandelprogramma voor PDS circa €150,- kosten.

Mensen met PDS die zich nu aanmelden voor de pilot krijgen 50% korting en betalen slechts €75,- voor het gehele online hypnotherpie programma voor PDS.

 

Vergoeding

Heb je een aanvullende verzekering? Dan kan het zijn dat je een deel van de kosten van de individuele behandelingen vergoed krijgt via je zorgverzekering. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT vergoedbaar), dit wil de verzekering vaak weten.

 

Past mijn werkwijze bij jou?

De intake en gesprekken tijdens vervolgconsulten doen we zo veel mogelijk buiten, wandelend. De hypnoses vinden over het algemeen binnen in de therapie ruimte plaats.

Als tijdens de intake/eerste behandeling blijkt dat mijn werkwijze niet bij je past, dan staat het je vrij om niet verder te gaan met de behandelingen. Natuurlijk is het ook later in het traject altijd mogelijk om te stoppen. Daarnaast kijk ik tijdens de intake/eerste behandeling of ik verwacht dat ik je zal kunnen helpen met je klacht of probleem. Mocht ik de verwachting hebben dat je onvoldoende baat zal hebben bij mijn behandeling, dan zal ik dat binnen drie dagen na het consult aan je laten weten. De kosten van de intake/behandeling worden wel in rekening gebracht.