Over mij

Heb jij last van prikkelbare darmsyndroom? Kamp je al jarenlang met een fobie waar je nu voor goed vanaf wil? Wil je positiever in het leven staan? Wil je stoppen met roken? Of loop je steeds tegen dezelfde problemen in je leven aan? Dan ben je bij mij aan het goede adres.
Mijn naam is Bente Dikken. Naast hypnotherapeut ben ik ook huisarts. In de huisartsenpraktijk zag ik regelmatig mensen met klachten waarvoor ze al allerlei therapieën hadden gevolgd of specialisten hadden bezocht, zonder dat ze van hun vraagstuk of probleem af waren gekomen. Ik voelde mij als huisarts dan met lege handen staan. Tot ik hypnotherapie ontdekte. Door te werken op het niveau van het onderbewuste, is het mogelijk om veranderingen teweeg te brengen die je met andere therapieën niet makkelijk kunt bereiken. Dit wilde ik mijn patiënten ook bieden! Inmiddels geef ik hypnotherapie aan patiënten in de huisartsenpraktijk en daarbuiten. Prikkelbare darmsyndroom,  angsten/fobieën en mindset zijn mijn specialiteit. Maar ook met spanningen, stress, negatief zelfbeeld of burn-out klachten kun je bij mij terecht. Ik vind het elke keer weer bijzonder om te zien hoe mensen dankzij hypnotherapie van hun vraagstukken, problemen of gewoontes af komen. Dat is de kracht van hypnotherapie en dat gun ik jou ook!
 

Bente Dikken (1988) heeft een praktijk voor hypnotherapie en werkt daarnaast parttime als huisarts.  Als hypnotherapeut is zij aangesloten bij beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten. 

Het heeft me zo goed gedaan die sessies met jou. Ik voel me echt anders. Veel relaxter

Laura

Bente heeft een vriendelijke open houding, die je direct op je gemak stelt. Ze heeft oprechte aandacht waardoor een band van vertrouwen als vanzelf ontstaat. Zacht, open en daarbij erg professioneel, met een prachtige niet oordelende therapeutische houding.

Nicole

Ik heb de hypnotherapie ervaren als iets heel fijns. Na de eerste behandeling voelde ik mezelf al een stuk rustiger. Ik heb meerdere behandelingen gehad en ik merk dat de behandelingen echt doorwerken met de week en zelfs maanden. Ik voel mezelf een stuk rustiger en sterker. Ik heb vooral geleerd bij mezelf te blijven en voor mezelf en mijn gezin te kunnen kiezen zonder dat ik mij druk kan maken wat een ander daarvan vindt. Ook heb ik een trauma verwerkt dit was heel heftig maar het heeft nu een goed plekje gekregen. Ik voelde mijzelf helemaal op me gemak tijdens de behandelingen. Ik kreeg het gevoel dat ik mezelf kon zijn en mezelf niet hoefde te schamen. Iets wat ik nodig had om echt aan mezelf te kunnen werken. 

Marit